22 ЧЕРВНЯ: ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ СІМЕЙНИЙ ПРОТЕСТ У КИЄВІ

ПЕРША ПРИЧИНА

17 червня поліція побила і затримала учасників мирної акції протесту проти гей-параду. У такий спосіб були порушені права громадян України на свободу слова і свободу мирних зібрань. «Марш рівності» на крові – чорний день у сучасній українські історії. МИ ВИМАГАЄМО, щоб винуваті у пролитті невинної крові понесли відповідальність. Ми очікуємо, що держава припинить просувати, фінансувати і підтримувати ЛГБТ-ідеологію в Україні.

ДРУГА ПРИЧИНА

Міністерство освіти і науки проваджує в освітній процес гендерну ідеологію, дозволяє іноземним фондам і організаціям переписувати шкільні підручники. Серед іншого, реалізуються спроби прибрати з навчальних програм слова «тато» і «мама», а також згадки про природну традиційну сім’ю. Міносвіти намагається перепрошити наших дітей, позбавивши їх будь-якої базової ідентичності: статевої, національної, релігійної. МИ ВИМАГАЄМО, щоб профільне міністерство припинило злочинні експерименти над світоглядом і ідентичністю дітей, щоб уряд скасував так звану «антидискримінаційну експертизу» підручників як ненаукову та ідеологічну.

Наші гасла:

Діти мають право на тата і маму!

Міністр Гриневич – не псуй наших дітей!

Гей-паради на крові: ганьба МВС 

«Марш рівності» – загроза правам сімей

Дата і час: П’ятниця, 22 червня, 8.30.

Місце: Київ, біля Верховної Ради зі сторони Маріїнського парку.

Всеукраїнський сімейний протест у Києві – узгоджена і консолідована позиція всіх залучених до процесу громадських організацій, церков і людей доброї воли.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *